Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Horror Story

Horror Story

11/04/2019 | Flixfilm

Se Horror Story på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Horror
Instruktør: Ayush Raina
Skuespillere: Karan Kundrra, Nishant Malkani, Hassan Zaidi, Ravish Desai
Spilletid: 91 min
Land: India
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: Syv studiekammerater accepterer en udfordring om at overnatte på et forladt hotel, som siges at være hjemsøgt, og bliver fanget i et mareridt.


Se Horror Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHorror Story havde premiere på Netflix Danmark den 11. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Horror Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Horror Story herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Horror Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Horror Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar