Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Horror Story

Horror Story

11/04/2019 | Flixfilm

Se Horror Story på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Horror
Instruktion: Ayush Raina
Skuespillere: Karan Kundrra, Nishant Malkani, Hasan Zaidi
Spilletid: 91 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Syv studiekammerater accepterer en udfordring om at overnatte på et forladt hotel, som siges at være hjemsøgt, og bliver fanget i et mareridt.

Horror Story havde premiere på Netflix Danmark den 11. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Horror Story på YouTube.Se Horror Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Horror Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Horror Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Horror Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Horror Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar