Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Horse Girl

Horse Girl

07/02/2020 | Flixfilm

Se Horse Girl på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Jeff Baena
Skuespillere: Alison Brie, Molly Shannon, Goldenite, Stella Chestnut
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En sød outsider, der elsker håndarbejde, heste og overnaturlige krimiserier, oplever, at hendes stadigt mere levende drømme materialiseres i hendes vågne tilværelse.


Se Horse Girl på Netflix

Anmeldelse: Horse Girl

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHorse Girl havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Horse Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Horse Girl herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Horse Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Horse Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar