Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Horse Girl

Horse Girl

07/02/2020 | Flixfilm

Horse Girl på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: Jeff Baena
Skuespillere: Alison Brie, Molly Shannon, Goldenite
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En sød outsider, der elsker håndarbejde, heste og overnaturlige krimiserier, oplever, at hendes stadigt mere levende drømme materialiseres i hendes vågne tilværelse.

Horse Girl havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Horse Girl på YouTube.Se Horse Girl på NetflixAnmeldelse: Horse Girl

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Horse Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Horse Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Horse Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Horse Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar