Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Horsemen of the Apocalypse

Horsemen of the Apocalypse

20/12/2013 | Flixfilm

Se Horsemen of the Apocalypse på Netflix

Indspilningsår: 1921
Genre: Drama, Romance, War
Instruktør: Rex Ingram
Skuespillere: Pomeroy Cannon, Josef Swickard, Bridgetta Clark, Rudolph Valentino
Spilletid: 150 min
Land: USA
Sprog: None
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Detektiven Aidan Breslin bevæger sig mest rundt om natten, hvor han har til opgave at undersøge en række uhyggelige mord inspireret af en bibelsk profeti.


Se Horsemen of the Apocalypse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHorsemen of the Apocalypse havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Horsemen of the Apocalypse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Horsemen of the Apocalypse herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Horsemen of the Apocalypse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Horsemen of the Apocalypse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar