Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Horsin’ Around

Horsin’ Around

31/08/2014 | Flixfilm

Se Horsin’ Around på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Short, Comedy, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 1 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Tre børn – åh, så glade de var. Men pluds'lig var de uden mor og far. Indtil en hest sa': "Bo hos mig." Og nu er de alle på rette vej!

Horsin’ Around havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Horsin’ Around på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Horsin’ Around ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Horsin’ Around stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Horsin’ Around, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Horsin’ Around er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar