Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Horsin’ Around

Horsin’ Around

31/08/2014 | Flixfilm

Se Horsin’ Around på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Short, Comedy, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 1 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Tre børn – åh, så glade de var. Men pluds'lig var de uden mor og far. Indtil en hest sa': "Bo hos mig." Og nu er de alle på rette vej!


Se Horsin’ Around på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHorsin’ Around havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Horsin’ Around ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Horsin’ Around herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Horsin’ Around er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Horsin’ Around stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar