Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Horton Foote’s Alone

Horton Foote’s Alone

16/08/2019 | Flixfilm

Horton Foote’s Alone på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en nyslået enkemand bliver tilbudt en formue for minerettighederne til sin jord, bliver han kastebold mellem to grådige nevøer, der har udsigt til en stor arv.

Horton Foote’s Alone havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Horton Foote’s Alone på YouTube.Se Horton Foote’s Alone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Horton Foote’s Alone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Horton Foote’s Alone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Horton Foote’s Alone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Horton Foote’s Alone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar