Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Horton Foote’s Alone

Horton Foote’s Alone

16/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Horton Foote’s Alone på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da en nyslået enkemand bliver tilbudt en formue for minerettighederne til sin jord, bliver han kastebold mellem to grådige nevøer, der har udsigt til en stor arv.


Se Horton Foote’s Alone på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Horton Foote’s Alone havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Horton Foote’s Alone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Horton Foote’s Alone herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Horton Foote’s Alone er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Horton Foote’s Alone stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar