Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Horton Hears a Who!

Horton Hears a Who!

10/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Horton Hears a Who! på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Jimmy Hayward, Steve Martino
Skuespillere: Jim Carrey, Steve Carell, Carol Burnett, Will Arnett
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Da en elefant ved navn Horton hører et råb om hjælp fra en støvplet, bestemmer han sig for at beskytte beboerne i Whoville.


Se Horton Hears a Who! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Horton Hears a Who! (Horton: Og støvfolket Hvem) havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Horton Hears a Who! (Horton: Og støvfolket Hvem) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Horton Hears a Who! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Horton Hears a Who! (Horton: Og støvfolket Hvem) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Horton Hears a Who! stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar