Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Horton Hears a Who!

10/10/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2008
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Jimmy Hayward, Steve Martino
Skuespillere: Jim Carrey, Steve Carell, Carol Burnett, Will Arnett
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.8

Resumé: Da en elefant ved navn Horton hører et råb om hjælp fra en støvplet, bestemmer han sig for at beskytte beboerne i Whoville.


Se Horton Hears a Who! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Horton Hears a Who! (Horton: Og støvfolket Hvem) havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Horton Hears a Who! (Horton: Og støvfolket Hvem) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Horton Hears a Who! herunder:Fra premieredatoen (10. oktober, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Horton Hears a Who! (Horton: Og støvfolket Hvem) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Horton Hears a Who! stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar