Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Horton Hears a Who!

Horton Hears a Who!

10/10/2018 | Flixfilm

Horton Hears a Who! på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Jimmy Hayward, Steve Martino
Skuespillere: Jim Carrey, Steve Carell, Carol Burnett
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da en elefant ved navn Horton hører et råb om hjælp fra en støvplet, bestemmer han sig for at beskytte beboerne i Whoville.

Horton Hears a Who! (Horton: Og støvfolket Hvem) havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Horton Hears a Who! på YouTube.Se Horton Hears a Who! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Horton Hears a Who! (Horton: Og støvfolket Hvem) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Horton Hears a Who! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Horton Hears a Who!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Horton Hears a Who! (Horton: Og støvfolket Hvem) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar