Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Horton Hears a Who!

Horton Hears a Who!

10/10/2018 | Flixfilm

Se Horton Hears a Who! på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Jimmy Hayward, Steve Martino
Skuespillere: Jim Carrey, Steve Carell, Carol Burnett, Will Arnett
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da en elefant ved navn Horton hører et råb om hjælp fra en støvplet, bestemmer han sig for at beskytte beboerne i Whoville.Se Horton Hears a Who! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Horton Hears a Who! (Horton: Og støvfolket Hvem) havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Horton Hears a Who! (Horton: Og støvfolket Hvem) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Horton Hears a Who!:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Horton Hears a Who! (Horton: Og støvfolket Hvem) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Horton Hears a Who! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar