Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Horton Hears a Who!

Horton Hears a Who!

10/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Horton Hears a Who! på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Jimmy Hayward, Steve Martino
Skuespillere: Jim Carrey, Steve Carell, Carol Burnett, Will Arnett
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Da en elefant ved navn Horton hører et råb om hjælp fra en støvplet, bestemmer han sig for at beskytte beboerne i Whoville.


Se Horton Hears a Who! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Horton Hears a Who! (Horton: Og støvfolket Hvem) havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Horton Hears a Who! (Horton: Og støvfolket Hvem) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Horton Hears a Who! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Horton Hears a Who! (Horton: Og støvfolket Hvem) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Horton Hears a Who! stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore