Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hospital Ship

Hospital Ship

27/09/2019 | Flixfilm

Se Hospital Ship på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hwa-yeon Cha
Spilletid: 35 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En gruppe læger og sygeplejersker besøger landsbyer på øde øer med et flydende hospital, så de kan behandle patienter, der ellers har svært ved at få lægehjælp.


Se Hospital Ship på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHospital Ship (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hospital Ship (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hospital Ship herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hospital Ship er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hospital Ship (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar