Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hospital Ship

Hospital Ship

27/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Hospital Ship på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hwa-yeon Cha
Spilletid: 35 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: En gruppe læger og sygeplejersker besøger landsbyer på øde øer med et flydende hospital, så de kan behandle patienter, der ellers har svært ved at få lægehjælp.


Se Hospital Ship på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hospital Ship (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hospital Ship (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hospital Ship herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hospital Ship er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hospital Ship (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar