Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hostage to the Devil

Hostage to the Devil

15/01/2017 | Flixfilm

Hostage to the Devil på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktion: Marty Stalker
Skuespillere: Malachi Martin, Eugene O'Neill, Robert Blair Kaiser
Spilletid: 96 min
Land: Ireland, United Kingdom, Italy, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Følg den uhyggelige historie om fader Malachi Martin, en desillusioneret præst, hvis tro på djævlebesættelse får ham til at udføre adskillige djævleuddrivelser.

Hostage to the Devil havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hostage to the Devil på YouTube.Se Hostage to the Devil på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hostage to the Devil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hostage to the Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hostage to the Devil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hostage to the Devil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar