Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hostage to the Devil

Hostage to the Devil

15/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Hostage to the Devil på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography, History, Horror, Mystery
Instruktør: Marty Stalker
Skuespillere: Malachi Martin, Eugene O'Neill, Robert Blair Kaiser, Robert Marro
Spilletid: 90 min
Land: Ireland, UK, Italy, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Følg den uhyggelige historie om fader Malachi Martin, en desillusioneret præst, hvis tro på djævlebesættelse får ham til at udføre adskillige djævleuddrivelser.


Se Hostage to the Devil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hostage to the Devil havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hostage to the Devil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hostage to the Devil herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hostage to the Devil er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hostage to the Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar