Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hostages

01/07/2017 | Flixfilm

Se Hostages på Netflix

Indspilningsår: 2013–2014
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Toni Collette, Tate Donovan, Rhys Coiro, Sandrine Holt
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Aftenen før en kirurg skal operere premierministeren, tages hendes familie til fange af bevæbnede mænd, som vil dræbe familien, hvis ikke hun dræber ministeren.


Se Hostages på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHostages (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hostages (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hostages herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hostages er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hostages (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar