Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hostel 3

02/10/2022 | Flixfilm

Hostel 3 på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Romance
Instruktion: Jo Tae-ho
Skuespillere: N/A
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I denne omgang af den populære gyserserie bliver en polterabend i Las Vegas til et djævelsk blodbad for alle, der er kommet med.

Hostel 3 havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hostel 3 på YouTube.Se Hostel 3 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hostel 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hostel 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hostel 3, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hostel 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Hostel 3

  1. Tommy - kl. 23:02, 01-04-2020:

    Har tattooen. Fra filmen

Skriv kommentar