Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hostel: Part II

Hostel: Part II

11/10/2017 | Flixfilm

Se Hostel: Part II på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Horror
Instruktør: Eli Roth
Skuespillere: Lauren German, Roger Bart, Heather Matarazzo, Bijou Phillips
Spilletid: 94 min
Land: USA, Czech Republic
Sprog: English, Slovak, Italian, Czech
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Tre amerikanere tjekker ind på et slovakisk hotel uden at vide, at det er et rædselskabinet, hvor rige psykopater kan udleve deres grusomme fantasier.

Hostel: Part II havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hostel: Part II på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hostel: Part II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hostel: Part II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hostel: Part II, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hostel: Part II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar