Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hostel: Part II

Hostel: Part II

11/10/2017 | Flixfilm

Se Hostel: Part II på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Horror
Instruktør: Eli Roth
Skuespillere: Lauren German, Roger Bart, Heather Matarazzo, Bijou Phillips
Spilletid: 94 min
Land: USA, Czech Republic
Sprog: English, Slovak, Italian, Czech
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Tre amerikanere tjekker ind på et slovakisk hotel uden at vide, at det er et rædselskabinet, hvor rige psykopater kan udleve deres grusomme fantasier.


Se Hostel: Part II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHostel: Part II havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hostel: Part II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hostel: Part II herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hostel: Part II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hostel: Part II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar