Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hostel: Part II

Hostel: Part II

11/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Hostel: Part II på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Horror
Instruktør: Eli Roth
Skuespillere: Lauren German, Roger Bart, Heather Matarazzo, Bijou Phillips
Spilletid: 94 min
Land: USA, Czech Republic, Italy, Iceland, Slovakia
Sprog: English, Slovak, Italian, Czech
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: Tre amerikanere tjekker ind på et slovakisk hotel uden at vide, at det er et rædselskabinet, hvor rige psykopater kan udleve deres grusomme fantasier.


Se Hostel: Part II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hostel: Part II havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hostel: Part II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hostel: Part II herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hostel: Part II er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hostel: Part II stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar