Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hostel

18/10/2017 | Flixfilm

Se Hostel på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Horror
Instruktør: Eli Roth
Skuespillere: Jay Hernandez, Derek Richardson, Eythor Gudjonsson, Barbara Nedeljakova
Spilletid: 94 min
Land: USA, Czech Republic
Sprog: English, Czech, German, Dutch, Slovak, Japanese, Icelandic, Russian, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Tre ubesindige studerende rejser til Slovakiet for at finde et herberg, som angiveligt skulle være fyldt med kåde kvinder, men udsættes i stedet for ubeskrivelig tortur.


Se Hostel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHostel havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hostel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hostel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hostel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hostel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar