Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hostel

01/09/2021 | Flixfilm

Hostel på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Horror
Instruktion: Eli Roth
Skuespillere: Jay Hernandez, Derek Richardson, Eythor Gudjonsson
Spilletid: 94 min
Land: United States, Czech Republic
Sprog: English, Czech, German, Dutch, Slovak, Japanese, Icelandic, Russian, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Tre ubesindige studerende rejser til Slovakiet for at finde et herberg, som angiveligt skulle være fyldt med kåde kvinder, men udsættes i stedet for ubeskrivelig tortur.Se Hostel på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hostel havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hostel på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hostel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hostel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hostel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hostel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar