Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hostiles

01/01/2020 | Flixfilm

Se Hostiles på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Western
Instruktør: Scott Cooper
Skuespillere: Scott Shepherd, Rosamund Pike, Ava Cooper, Stella Cooper
Spilletid: 134 min
Land: USA
Sprog: English, Cheyenne, French
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Efter en lang karrieres kampe mod Cheyenne-indianerne bliver en amerikansk kaptajn beordret til at eskortere stammens vigtigste høvding hjem til Montana.

Hostiles havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hostiles på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hostiles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hostiles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hostiles, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hostiles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Hostiles

  1. Martin - kl. 00:57, 02-01-2020:

    Der er et eller andet galt med jeres liste over medvirkende skuespillere.. Det som om der mangler nogen, som kunne være relevante at nævne..

    Skriv kommentar