Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hostiles

01/01/2020 | 1 kommentar

Se Hostiles på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Western
Instruktør: Scott Cooper
Skuespillere: Scott Shepherd, Rosamund Pike, Ava Cooper, Stella Cooper
Spilletid: 134 min
Land: USA
Sprog: English, Cheyenne, French
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Efter en lang karrieres kampe mod Cheyenne-indianerne bliver en amerikansk kaptajn beordret til at eskortere stammens vigtigste høvding hjem til Montana.


Se Hostiles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hostiles havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hostiles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hostiles herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hostiles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hostiles stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Hostiles

  1. Martin - kl. 00:57, 02-01-2020:

    Der er et eller andet galt med jeres liste over medvirkende skuespillere.. Det som om der mangler nogen, som kunne være relevante at nævne..

    Skriv kommentar