Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hot Bot

01/03/2016 | Flixfilm

Se Hot Bot på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Michael Polish
Skuespillere: Zack Pearlman, Doug Haley, Cynthia Kirchner, David Shackelford
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.3

Beskrivelse: To teenagenørder finder uforvarende en livagtig, avanceret sexrobot, men for at beholde hende må de undgå den højt profilerede ejer, som har mistet hende.


Se Hot Bot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHot Bot havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hot Bot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hot Bot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hot Bot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hot Bot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar