Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hot Bot

01/03/2016 | Flixfilm

Hot Bot på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Sci-Fi
Instruktion: Ibrahim Hamdan, Michael Polish
Skuespillere: Zack Pearlman, Doug Haley, Cynthia Kirchner
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.3

Handling: To teenagenørder finder uforvarende en livagtig, avanceret sexrobot, men for at beholde hende må de undgå den højt profilerede ejer, som har mistet hende.

Hot Bot havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hot Bot på YouTube.Se Hot Bot på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hot Bot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hot Bot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hot Bot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hot Bot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar