Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hot Fuzz

03/07/2020 | Flixfilm

Se Hot Fuzz på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Comedy, Mystery, Thriller
Instruktør: Edgar Wright
Skuespillere: Simon Pegg, Martin Freeman, Bill Nighy, Robert Popper
Spilletid: 121 min
Land: UK, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: En anerkendt politimand fra London overflyttes til en lille soveby for at efterforske en række pludselige og grusomme "uheld".


Se Hot Fuzz på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hot Fuzz havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hot Fuzz ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hot Fuzz:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hot Fuzz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hot Fuzz stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar