Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hot Fuzz

01/04/2021 | Flixfilm

Hot Fuzz på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Action, Comedy, Mystery
Instruktion: Edgar Wright
Skuespillere: Simon Pegg, Nick Frost, Martin Freeman
Spilletid: 121 min
Land: United Kingdom, France, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En anerkendt politimand fra London overflyttes til en lille soveby for at efterforske en række pludselige og grusomme "uheld".

Hot Fuzz havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hot Fuzz på YouTube.Se Hot Fuzz på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hot Fuzz ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hot Fuzz stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hot Fuzz, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hot Fuzz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar