Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hot Gimmick: Girl Meets Boy

Hot Gimmick: Girl Meets Boy

28/12/2019 | Flixfilm

Se Hot Gimmick: Girl Meets Boy på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Yûki Yamato
Skuespillere: Miona Hori, Mizuki Itagaki, Kaisei Kamimura, Shôtarô Mamiya
Spilletid: 119 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: En stille teenagers liv bliver vendt på hovedet, da hun bliver tvunget til at være sin arrogante nabos slave. Han elsker hende, men de har begge meget at lære om tillid.


Se Hot Gimmick: Girl Meets Boy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hot Gimmick: Girl Meets Boy havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hot Gimmick: Girl Meets Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hot Gimmick: Girl Meets Boy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hot Gimmick: Girl Meets Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hot Gimmick: Girl Meets Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar