Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hot Gimmick: Girl Meets Boy

Hot Gimmick: Girl Meets Boy

28/12/2019 | Flixfilm

Hot Gimmick: Girl Meets Boy på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Yûki Yamato
Skuespillere: Miona Hori, Mizuki Itagaki, Kaisei Kamimura
Spilletid: 119 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En stille teenagers liv bliver vendt på hovedet, da hun bliver tvunget til at være sin arrogante nabos slave. Han elsker hende, men de har begge meget at lære om tillid.

Hot Gimmick: Girl Meets Boy havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hot Gimmick: Girl Meets Boy på YouTube.Se Hot Gimmick: Girl Meets Boy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hot Gimmick: Girl Meets Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hot Gimmick: Girl Meets Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hot Gimmick: Girl Meets Boy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hot Gimmick: Girl Meets Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar