Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hot Girls Wanted: Turned On

Hot Girls Wanted: Turned On

21/04/2017 | Flixfilm

Se Hot Girls Wanted: Turned On på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: James Rhine, Lena Anderson, James Bartholet, Lily Cade
Spilletid: 46 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Personlige beretninger afslører, hvordan grænsefeltet mellem sex, teknologi og nære relationer fører til, at vi ændrer os grundlæggende.


Se Hot Girls Wanted: Turned On på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHot Girls Wanted: Turned On (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hot Girls Wanted: Turned On (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hot Girls Wanted: Turned On herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hot Girls Wanted: Turned On er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hot Girls Wanted: Turned On (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar