Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hot Girls Wanted

Hot Girls Wanted

29/05/2015 | Flixfilm

Se Hot Girls Wanted på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktion: Jill Bauer, Ronna Gradus
Skuespillere: Tressa Silguero, Riley Reynolds, Rachel Bernard
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Denne dokumentar sætter fokus på den blomstrende "amatør"-pornoindustri og de ganske almindelige piger, som bliver forført og udnyttet af den.

Hot Girls Wanted havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hot Girls Wanted på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hot Girls Wanted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hot Girls Wanted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hot Girls Wanted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hot Girls Wanted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar