Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hot Pursuit

Hot Pursuit

19/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Hot Pursuit på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Anne Fletcher
Skuespillere: Reese Witherspoon, Sofía Vergara, Matthew Del Negro, Michael Mosley
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: En detektiv, der altid følger reglerne, må flygte fra lejemordere og korrupte politimænd for at sikre, at en sexet enke af en narkobaron lever længe nok til at vidne.


Se Hot Pursuit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hot Pursuit havde premiere på Netflix Danmark den 19. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hot Pursuit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hot Pursuit herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hot Pursuit er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hot Pursuit stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar