Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hot Shots!

Hot Shots!

01/12/2013 | Flixfilm

Se Hot Shots! på Netflix

Indspilningsår: 1956
Genre: Comedy
Instruktør: Jean Yarbrough
Skuespillere: Huntz Hall, Stanley Clements, Joi Lansing, Phil Phillips
Spilletid: 62 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Den smarte pilot Topper Harley prøver at indynde sig hos en smuk psykiater foran næsen på sin professionelle rival i denne hysterisk morsomme flyverspoof.


Se Hot Shots! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHot Shots! havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hot Shots! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hot Shots! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hot Shots! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hot Shots! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar