Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hot Tub Time Machine 2

Hot Tub Time Machine 2

03/12/2016 | Flixfilm

Se Hot Tub Time Machine 2 på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: Steve Pink
Skuespillere: Rob Corddry, Craig Robinson, Clark Duke, Adam Scott
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Fem år efter deres første eventyr forsøger Jacob og Nick at rejse tilbage i tiden for at stoppe den mand, der skød Lou, men de ender i fremtiden i stedet.


Se Hot Tub Time Machine 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHot Tub Time Machine 2 havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hot Tub Time Machine 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hot Tub Time Machine 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hot Tub Time Machine 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hot Tub Time Machine 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar