Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hotel Del Luna

Hotel Del Luna

15/07/2020 | Flixfilm

Se Hotel Del Luna på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ji-eun Lee, Jin-gu Yeo, Jeong-geun Shin, Hae-Sun Bae
Spilletid: 80 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: En hotelekspert bliver inviteret til at drive et hotel for døde sjæle. Her kommer han helt tæt på hotellets virkeligt gamle ejer og hendes forunderlige verden.


Se Hotel Del Luna på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hotel Del Luna (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hotel Del Luna (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hotel Del Luna:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hotel Del Luna er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hotel Del Luna (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar