Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hotel Del Luna

Hotel Del Luna

15/07/2020 | Flixfilm

Se Hotel Del Luna på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ji-eun Lee, Yeo Jin-gu, Shin Jeong-geun
Spilletid: 80 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.2

Handling: En hotelekspert bliver inviteret til at drive et hotel for døde sjæle. Her kommer han helt tæt på hotellets virkeligt gamle ejer og hendes forunderlige verden.

Hotel Del Luna (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hotel Del Luna på YouTube.Se Hotel Del Luna på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hotel Del Luna (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hotel Del Luna (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hotel Del Luna, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hotel Del Luna er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar