Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hotel for Dogs

Hotel for Dogs

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Hotel for Dogs på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Thor Freudenthal
Skuespillere: Emma Roberts, Jake T. Austin, Don Cheadle, Johnny Simmons
Spilletid: 100 min
Land: Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: De initiativrige søskende Andi og Bruce får en ny plejefamilie, hvor husdyr absolut ikke er tilladt, og Andi må tænke hurtigt og finde et nyt hjem til deres hund Friday.


Se Hotel for Dogs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hotel for Dogs (Hunde Hotellet) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hotel for Dogs (Hunde Hotellet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hotel for Dogs herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hotel for Dogs (Hunde Hotellet) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hotel for Dogs stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar