Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hotel for Dogs

Hotel for Dogs

01/10/2017 | Flixfilm

Hotel for Dogs på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Thor Freudenthal
Skuespillere: Emma Roberts, Jake T. Austin, Lisa Kudrow
Spilletid: 100 min
Land: Germany, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: De initiativrige søskende Andi og Bruce får en ny plejefamilie, hvor husdyr absolut ikke er tilladt, og Andi må tænke hurtigt og finde et nyt hjem til deres hund Friday.

Hotel for Dogs (Hunde Hotellet) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hotel for Dogs på YouTube.Se Hotel for Dogs på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hotel for Dogs (Hunde Hotellet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hotel for Dogs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hotel for Dogs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hotel for Dogs (Hunde Hotellet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar