Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hotel Pacific

Hotel Pacific

13/10/2019 | Flixfilm

Hotel Pacific på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ambitiøs teenager kæmper for at stige i graderne fra opvasker til tjener på et luksushotel, men opnår blot at vække janteloven til live i hierarkiet på arbejdspladsen.

Hotel Pacific havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hotel Pacific på YouTube.Se Hotel Pacific på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hotel Pacific ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hotel Pacific stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hotel Pacific, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hotel Pacific er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar