Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hotel Rwanda

Hotel Rwanda

06/02/2015 | Flixfilm

Se Hotel Rwanda på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Terry George
Skuespillere: Don Cheadle, Sophie Okonedo, Joaquin Phoenix
Spilletid: 121 min
Land: United Kingdom, South Africa, Italy, United States
Sprog: English, French, Kinyarwanda
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Under folkedrabet forårsaget af stammekrig i Rwanda er en almindelig hoteldirektør modig nok til at redde mere end 1.000 flygtninge.

Hotel Rwanda havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hotel Rwanda på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hotel Rwanda ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hotel Rwanda stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hotel Rwanda, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hotel Rwanda er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar