Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hotel Transylvania 2

Hotel Transylvania 2

22/01/2020

Se Hotel Transylvania 2 på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy, Horror
Instruktør: Genndy Tartakovsky
Skuespillere: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Efter at Mavis bliver gift med Jonathan og babyen Dennis bliver født, leder Dracula efter bevis for, at hans barnebarn er vampyr og skal blive i Transylvanien.


Se Hotel Transylvania 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hotel Transylvania 2 havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Hotel Transylvania 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hotel Transylvania 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hotel Transylvania 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hotel Transylvania 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar