Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

31/03/2020 | Flixfilm

Se Hotel Transylvania 3: Summer Vacation på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Genndy Tartakovsky
Skuespillere: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James
Spilletid: 97 min
Land: USA, South Korea
Sprog: English, Spanish, German, Russian
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Det er kærlighed ved første blik for Dracula, da han møder Ericka, den charmerende, men mystiske kaptajn på et monsterkrydstogt, som Mavis har planlagt for familien.


Se Hotel Transylvania 3: Summer Vacation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHotel Transylvania 3: Summer Vacation (Monsterferie) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (Monsterferie) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hotel Transylvania 3: Summer Vacation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (Monsterferie) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hotel Transylvania 3: Summer Vacation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar