Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hotel Transylvania: The Series

Hotel Transylvania: The Series

22/09/2019 | Flixfilm

Se Hotel Transylvania: The Series på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bryn McAuley, Evany Rosen, Gage Munroe, Joseph Motiki
Spilletid: 21 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Hendes far er væk, og Mavis er bare så klar til eventyr – hvis altså ikke den skrappe tante Lydia standser hende. Foregår fire år før filmen Hotel Transylvania.

Hotel Transylvania: The Series (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hotel Transylvania: The Series på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hotel Transylvania: The Series (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hotel Transylvania: The Series (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hotel Transylvania: The Series, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hotel Transylvania: The Series er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar