Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hotel Transylvania: The Series

Hotel Transylvania: The Series

22/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Hotel Transylvania: The Series på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bryn McAuley, Evany Rosen, Gage Munroe, Joseph Motiki
Spilletid: 21 min
Land: USA, Canada
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: Hendes far er væk, og Mavis er bare så klar til eventyr – hvis altså ikke den skrappe tante Lydia standser hende. Foregår fire år før filmen Hotel Transylvania.


Se Hotel Transylvania: The Series på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hotel Transylvania: The Series (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hotel Transylvania: The Series (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hotel Transylvania: The Series herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hotel Transylvania: The Series er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hotel Transylvania: The Series (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar