Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hour of Glory

Hour of Glory

04/11/2021 | Flixfilm

Hour of Glory på Netflix

Produktionsår: 1949
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktion: Michael Powell, Emeric Pressburger
Skuespillere: David Farrar, Jack Hawkins, Kathleen Byron
Spilletid: 106 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da nazisterne begynder at kaste bomber over England, må en tillukket våbenekspert kæmpe mod sin trang til at drikke og spise piller for at hjælpe i kampen mod fjenden.

Hour of Glory havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hour of Glory på YouTube.Se Hour of Glory på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hour of Glory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hour of Glory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hour of Glory, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hour of Glory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar