Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » House Arrest

House Arrest

15/11/2019 | Flixfilm

House Arrest på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Samit Basu, Shashanka Ghosh
Skuespillere: Ali Fazal, Shriya Pilgaonkar, Jim Sarbh
Spilletid: 104 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En mands selvpålagte husarrest ender i en række komiske fejl med ankomsten af en særlig pakke og en nysgerrig journalist.

House Arrest havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til House Arrest på YouTube.Se House Arrest på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om House Arrest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at House Arrest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame House Arrest, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til House Arrest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar