Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » House Arrest

House Arrest

15/11/2019 | Flixfilm

Se House Arrest på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Samit Basu, Shashanka Ghosh
Skuespillere: Ali Fazal, Shriya Pilgaonkar, Jim Sarbh, Barkha Singh
Spilletid: 104 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: En mands selvpålagte husarrest ender i en række komiske fejl med ankomsten af en særlig pakke og en nysgerrig journalist.Se House Arrest på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


House Arrest havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om House Arrest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til House Arrest:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til House Arrest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at House Arrest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar