Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » House at the End of the Street

House at the End of the Street

01/11/2020 | Flixfilm

Se House at the End of the Street på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Mark Tonderai
Skuespillere: Jennifer Lawrence, Max Thieriot, Elisabeth Shue, Gil Bellows
Spilletid: 101 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Det bliver endnu mere stressende for en teenager at flytte til en ny by, da hun finder ud af, at der er blevet begået et dobbeltmord i nabohuset.

House at the End of the Street havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se House at the End of the Street på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om House at the End of the Street ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at House at the End of the Street stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame House at the End of the Street, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til House at the End of the Street er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar