Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » House Doctor Collection

House Doctor Collection

14/06/2018 | Flixfilm

Se House Doctor Collection på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En amerikansk vært, der taler lige ud af posen og ved, hvordan huse tager sig bedst ud, sætter skik på britiske hjem, der har været til salg alt for længe.

House Doctor Collection (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se House Doctor Collection på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om House Doctor Collection (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at House Doctor Collection (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame House Doctor Collection, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til House Doctor Collection er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar