Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘House of Cards’ fortsætter – uden Kevin Spacey

‘House of Cards’ fortsætter – uden Kevin Spacey

05/12/2017 | Flixfilm

Netflix-serien ‘House of Cards’ har hængt i en tynd tråd de seneste par uger efter det kom frem at hovedrolleindehaveren Kevin Spacey har opført sig upassende overfor en mindreårige for 30 år siden, hvilket skabte en mindre mediestorm.

Streamingtjenesten var hurtigt ude og fordømme handlingerne, og satte produktionen af den sjette og sidste sæson på pause. Herefter har rygterne gået på om Netflix helt ville droppe serien eller lade Robin Wright, der spiller Kevin Spaceys livspartner i serien, indtage hovedrollen.

Nu kan Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix, imidlertid bekræfte at serien genoptager produktionen i starten af 2018 og det bliver som forventet uden Kevin Spacey på rollelisten. Dermed kan vi forvente os en sæson, som fokusere på Claire Underwood.

Det fortæller Ted Sarandos til det amerikanske medie Variety.

Hvorledes Netflix får Frank Underwood skrevet ud af serien er der dog ingen meldinger om, men sæson 6 bliver kun på 8 episoder mod 13 afsnit i de 5 forudgående sæsoner.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Power'

Artiklen fortsætter under annoncen

Ted Sarandos udtaler at beslutningen bunder i at streamingtjenesten gerne vil give serien en afslutningen, samt at beslutningen er taget i respekt for de mere end 370 mennesker, der er direkte involveret i produktion.

Der er ingen meldinger om hvornår ‘House of Cards’ sæson 6 får premiere, men med den ufrivillige produktionspause må det forventes, at premieredatoen bliver sidst i 2018 eller i starten af 2019.

Se ‘House of Cards‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar