Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘House of Cards’ lever videre

‘House of Cards’ lever videre

28/11/2017 | Flixfilm

Hitserien ‘House of Cards’ ser ud til at overleve og optagelserne begynder således igen efter at have været i bero de sidste par uger.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Mediet har fået adgang til et brev, som er blevet udsendt til cast og crew på ‘House of Cards’-sættet, hvor det angives at optagelserne starter igen den 8. december og holdet bag vil blive betalt for de uger, som produktionen har ligget stille.

Deadline melder dog, at intet er skrevet i sten, hvilket betyder, at det er muligt, at streamingtjenesten Netflix kan vælge ikke at genoptage optagelserne alligevel.

Netflix har endnu ikke udsendt en officiel meddelelse om ‘House of Cards’ fremtid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dog sikkert, at Kevin Spacey ikke vender tilbage i hovedrollen som den kyniske politiker Frank Underwood, da han nærmest blev smidt ud på arme og ben af streamingtjenesten.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Hitler and the Nazis: Evil on Trial'

Da anklagerne mod Kevin Spacey kom i mediernes søgelys, valgte Netflix i første gang at sætte produktionen af sæson 6 på pause,, mens streamingtjenesten kom med den direkte udmelding, at ‘House of Cards’ uanset udfaldet ikke ville fortsætte med Kevin Spacey som Frank Underwood i front.

Samtidig annoncerede Netflix, at den sjette sæson vil blive den endegyldigt sidste.

Den 58-årige filmstjerne Kevin Spacey, er blevet beskyldt for at have gjort seksuelle tilnærmelser over for den 14-årige Anthony Rapp i 1986. Kevin Spacey husker ikke selv episoden, men undskylder.
Skriv kommentar