Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » House of Cards på Netflix

House of Cards på Netflix

02/12/2012 | Flixfilm

Til næste år kommer én af Netflix første egenproducerede serier på tjenesten. Det drejer sig om House of Cards som er en politisk dramaserie. House of Cards er et remake af en britisk mini-serie af samme navn, som løb over skærmen i 1990.

Serien skildre politikeren Francis Underwood som er politikernes politiker – mesterlig, underholdende, karismatisk og hensynsløs. Han og hans lige så ambitiøse hustru Claire viger ikke tilbage for noget, når det handler om at få magten.
House of Cards har Kevin Spacey (American Beauty) i hovedrollen som den republikanske Francis Underwood, der vil gøre alt for at få et job i Washington. Seriens andre skuespillere tæller blandt andet Robin Wright (The Girl With the Dragon Tatoo) og Kate Mara (American Horror Story). House of Cards er produceret af den kendte instruktør David Fincher som blandt andet står bag The Social Network, The Curious Case of Benjamin Button og Fight Club.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Silverton Siege'

Netflix står for produktionen af House of Cards og har dermed de eksklusive rettigheder til serien. Serien vil derfor kun kunne ses på Netflix.

Se House of Cards på Netflix fra d. 1. februar 2013.

Artiklen fortsætter under annoncen


Trailer til House of Cards
Skriv kommentar