Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » House of Cards sæson 2 kommer i 2014

House of Cards sæson 2 kommer i 2014

14/08/2013 | Flixfilm

house of cards season 2 danmarkHvis du var vild med serien House of Cards så kan du godt begynde, at glæde dig til næste år. For der får anden sæson af serien premiere på Netflix. Der er ikke blevet offentliggjort præcist hvornår sæson 2 kommer, men her på Flixfilm gætter vi på, at den får premiere samme tid som i år, nemlig den 1. februar.

House of Cards modtog ved sin premiere, stort bifald hos anmelderne og det var især Kevin Spaceys rolle som den kyniske politiker Francis Underwood som begejstrede de fleste. Serien er ligeledes blevet nomineret til hele 9 Emmy Awards, heriblandt for bedste dramaserie. I denne kategori skal House of Cards kæmpe mod andre populære serier som Breaking Bad, Mad Men, Homeland, Game of Thrones og Downtown Abbey. Kevin Spacey er blevet nomineret til bedste mandlige hovedrolle mens Robin Wright som spiller Claire Underwood, er nomineret til bedste kvindelige hovedrolle. House of Cards er nomineret til i alt 9 Emmy Awards.

LÆS OGSÅ   Se trailer til 'Treason' - Spionserie fra 'Bridge of Spies'-skaber

Handlingen i sæson 2 er endnu ikke blevet afsløret og vi skal her ikke afsløre hvad sæson 1 slutter med, men der må næsten være garanti for en nervepirrende anden sæson. Hvorvidt David Fincher igen vil være, at finde i instruktørstolen er usikkert, da flere amerikanske medier skriver, at hans kalender er booket op med andre filmprojekter. Det må dog forventes, at House of Cards fortsætter i samme spor, hvis det skulle vise sig, at andre instruktører overtager produktionen.

Se House of Cards sæson 1 på Netflix Danmark: Link.

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar