Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » House of Cards sæson 2 kommer til februar

House of Cards sæson 2 kommer til februar

06/01/2014 | Flixfilm

house of cards poster plakat netflix danmarkNetflix-serien House of Cards vender tilbage d. 14. februar hvor der er eksklusiv premiere på seriens sæson 2. Her kan du læse mere om den nye sæson og se traileren til den populære serie.

Da Netflix for lidt over et år siden havde premiere på første sæson af House of Cards var forventerningerne store, men streamingtjenesten havde nok ikke forudset, at serien skulle blive så stor en succes som den blev. Kevin Spaceys skildring af den kyniske politiker Francis Underwood og hans hensynsløse hungren efter magt, blev modtaget med stor begejstring af både anmeldere og Netflix-medlemmer, som hurtigt tog serien til sig. House of Cards blev desuden serien, som satte den traditionelle måde at se tv-serier på, under pres. Alle 13 afsnit blev gjort tilgængelige på samme tid, hvilket betød at folk selv kunne bestemme om de ville se alle afsnit med det samme eller nøjes med ét afsnit om dagen.

LÆS OGSÅ:   David Fincher: 'Mindhunter' sæson 3 kommer aldrig

Når House of Cards vender tilbage til Netflix med helt nye afsnit forventes det, at serien endnu en gang leverer en fabelagtigt portion underholdning. I sæson 2 fortsætter Francis (Kevin Spacey) og Claire (Robin Wright) Underwood deres nådesløse opstigning mod magten. Francis’ forbrydelser har dog gjort parret til et yndet mål for journalisten, Farncis’ tidligere elskerinde, Zoe Barnes og præsident Walkers, som begge forsøger, at holde Francis i kort snor. Hvorvidt det lykkes, afsløres i anden sæson af House of Cards som har premiere på Netflix d. 14. februar. Serien er igen instrueret af den prisvindende instruktør David Fincher.

Herunder kan du se den seneste trailer til House of Cards sæson 2;

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar