Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » House of Cards sæson 3 har premiere 27. februar

House of Cards sæson 3 har premiere 27. februar

01/12/2014 | Flixfilm

house of cards poster plakat netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort på Twitter, at Frank Underwood vender tilbage i House of Cards sæson 3, d. 27. februar 2015.

Offentliggørelsen sker i en video hvor Frank og Claire Underwood er på vej til at borde et fly, som sandsynligvis er Air Force One, hvilket benyttes af USA’s præsident. Frank blev som bekendt udnævnt til den amerikanske præsident i slutningen af sæson 2. Find videoen på Twitter: Link.

Hvad angår handlingen i den nye sæson, så er intet officielt blevet meldt ud, men som vi tidligere har beskrevet her på Flixfilm, kommer den nye sæson sandsynligvis til at have fokus på internationale konflikter og ikke blot lokale konflikter i Det Hvide Hus, Senatet og Kongressen, da den russiske protestgruppe Pussy Riot rygtes til at medvirke i den nye sæson. Herudover var der tidligere på året historier om, at Netflix ønskede at filme i FN’s Sikkerhedsråds lokaler.

LÆS OGSÅ   Netflix klipper 22 minutter af Oscar-håbet 'Bardo'

House of Cards er den første egenproduktion fra Netflix og serien har opnået stor succes blandt medlemmer og kritikere. Netflix havde oprindelig kun bestilt to sæsoner af House of Cards, men efter en overvældende succes valgte streamingtjenesten også at lave en tredje. Hvorvidt der kommer en House of Cards sæson 4, vides endnu ikke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil sæson 3 får premiere, kan du se eller gense seriens to første sæsoner på Netflix: Link.

Se House of Cards sæson 3 på Netflix Danmark fra 27. februar.Skriv kommentar