Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » House of Cards sæson 5 får grønt lys

House of Cards sæson 5 får grønt lys

29/01/2016 | Flixfilm

house of cards sæson 5 netflix danmarkBlot en måned inden fjerde sæson af Netflix-serien House of Cards får premiere, kan streamingtjenesten nu afsløre, at der også kommer en ny sæson med Frank og Claire Underwood til næste år. Dette vil således være den femte sæson af House of Cards.

Det er dog ikke kun positive udmeldinger, der kommer fra House of Cards-lejren, da det samtidig med annonceringen af sæson 5 også blev annonceret at seriens skaber, producer og manuskriptforfatter Beau Willimon har valgt at forlade produktionen efter premiere på House of Cards sæson 4.

Beau Willimon udtaler; “Efter fem år og fire sæsoner er det tid til at komme videre og kaste mig over nye bestræbelser, men jeg er så ekstremt stolt over hvad vi har opnået at jeg ønsker showet stor succes fremover og derfor efterlader House of Cards i hænderne på et meget dygtigt hold.”

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Netflix har endnu ikke fundet en afløser til Beau Willimon, som blev Oscar-nomineret i 2012 for sit manuskript til The Ides of March, som bl.a. har George Clooney, Ryan Gosling og Philip Seymour Hoffman på rollelisten.

Med offentliggørelsen af House of Cards sæson 5, behøver fans af serien dermed ikke frygte at sæson 4 bliver den afsluttende sæson, men kan omvendt heller ikke forvente at sæson 4 besvarer alle de spørgsmål, der måtte være.

Artiklen fortsætter under annoncen

House of Cards sæson 4 kan ses på Netflix Danmark fra den 4. marts. Sæson 5 får premiere i 2017.
1 kommentar til House of Cards sæson 5 får grønt lys

  1. Karsten - kl. 08:07, 30-01-2016:

    Hejsa

    Hvordan ser det ud med en nye afsnit af the americans?

Skriv kommentar