Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘House of Cards’ sæson 5 på Netflix

‘House of Cards’ sæson 5 på Netflix

30/05/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix er nu klar med den længeventede femte sæson af drama-serien ‘House of Cards’. Alle 13 afsnit ligger nu klar til streaming på Netflix.

Da vi forlod Frank Underwood i sæson 4, var han presset fra alle sider. Presset kommer også fra hans hustru Claire Underwood (Robin Wright), selvom de to har altid har været hinandens stærkeste allierede, men i den nye sæson begynder deres forhold for alvor at slå revner.

I rollen som Frank Underwood er Golden Globe-vinderen Kevin Spacey, mens også Michael Kelly, Jayne Atkinson, Neve Campbell, Derek Cecil, Paul Sparks, Lars Mikkelson og Joel Kinnaman medvirker i ‘House of Cards’ sæson 5.

Alle de forudgående sæsoner af ‘House of Cards’ kan naturligvis også findes på Netflix, så hvis man påtænker at afholde et maraton i selskab med Frank Underwood, så ligger der i alt 78 afsnit – inklusiv sæson 5 – klar på streamingtjenesten. Med hver en varighed på ca. 50 minutter bør man nemt kun få fyldt tiden ud.

LÆS OGSÅ:   'Sygeplejersken' hitter i udlandet

De første anmeldelser af den nye sæson tyder dog på at serien har nået sit klimaks og det gælder om at holde tungen lige i munden. Det store persongalleri, som i øvrigt bliver udvidet nok engang i den nye sæson, samt de mange afstikkere gør serien kompliceret og spændingen mindre intens. Sådan lyder det i hvert fald hos Filmmagasinet Ekko, som har anmeldt hele den nye sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har i øvrigt endnu ikke afsløret om serien vender tilbage for en sæson 6. Det kan umiddelbart vække lidt bekymring eftersom streamingtjenesten allerede en måned inden premieren på sæson 4 kunne annoncere sæson 5. Om dette dermed vi kommer til at se til ‘House of Cards’ og Frank Underwood må tiden vise.

Se ‘House of Cards‘ på Netflix Danmark.
1 kommentar til ‘House of Cards’ sæson 5 på Netflix

  1. Andreas - kl. 18:39, 30-05-2017:

    65 mener i vel 😉
    13*5

Skriv kommentar