Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘House of Cards’ sæson 5 på Netflix

‘House of Cards’ sæson 5 på Netflix

30/05/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix er nu klar med den længeventede femte sæson af drama-serien ‘House of Cards’. Alle 13 afsnit ligger nu klar til streaming på Netflix.

Da vi forlod Frank Underwood i sæson 4, var han presset fra alle sider. Presset kommer også fra hans hustru Claire Underwood (Robin Wright), selvom de to har altid har været hinandens stærkeste allierede, men i den nye sæson begynder deres forhold for alvor at slå revner.

I rollen som Frank Underwood er Golden Globe-vinderen Kevin Spacey, mens også Michael Kelly, Jayne Atkinson, Neve Campbell, Derek Cecil, Paul Sparks, Lars Mikkelson og Joel Kinnaman medvirker i ‘House of Cards’ sæson 5.

Alle de forudgående sæsoner af ‘House of Cards’ kan naturligvis også findes på Netflix, så hvis man påtænker at afholde et maraton i selskab med Frank Underwood, så ligger der i alt 78 afsnit – inklusiv sæson 5 – klar på streamingtjenesten. Med hver en varighed på ca. 50 minutter bør man nemt kun få fyldt tiden ud.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Carter'

Artiklen fortsætter under annoncen

De første anmeldelser af den nye sæson tyder dog på at serien har nået sit klimaks og det gælder om at holde tungen lige i munden. Det store persongalleri, som i øvrigt bliver udvidet nok engang i den nye sæson, samt de mange afstikkere gør serien kompliceret og spændingen mindre intens. Sådan lyder det i hvert fald hos Filmmagasinet Ekko, som har anmeldt hele den nye sæson.

Netflix har i øvrigt endnu ikke afsløret om serien vender tilbage for en sæson 6. Det kan umiddelbart vække lidt bekymring eftersom streamingtjenesten allerede en måned inden premieren på sæson 4 kunne annoncere sæson 5. Om dette dermed vi kommer til at se til ‘House of Cards’ og Frank Underwood må tiden vise.

Se ‘House of Cards‘ på Netflix Danmark.1 kommentar til ‘House of Cards’ sæson 5 på Netflix

  1. Andreas - kl. 18:39, 30-05-2017:

    65 mener i vel 😉
    13*5

Skriv kommentar