Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » House of Cards-skuespiller død

House of Cards-skuespiller død

31/10/2014 | Flixfilm

Nancy Kaufberger house of cards død netflixSkuespiller Elizabeth Norment, der medvirker i den populære Netflix-serie House of Cards er død. Det meddeler Netflix og en række af seriens skuespillere.

Elizabeth Norment, som spillede Frank Underwoods (Kevin Spacey) sekretær Nancy Kaufberger i serien, døde forleden efter et længerevarende behandlingsforløb mod cancer. Hun blev 61 år.

Flere af seriens medarbejdere og skuespillere begræder nyheden om hendes død og kondolerer. Kevin Spacey har udsendt følgende meddelelse; “RIP Elizabeth Norment. Vi alle elskede hende, og hun efterlader et tomrum i os alle her på House of Cards”. Serien manuskriptforfatter Beau Willimon tilføjer; Vi er dybt berørte af Elizabeths bortgang. Hun var en talentfuld skuespiller, en varm sjæl og god ven.”

Karakteren Nancy Kaufberger er med i de to første sæsoner af House of Cards og arbejdeder i serien under administration af Frank Underwood i den Emmy-nominerede politisk drama serie. Nancy forbliver i serien loyal over for Underwood og hans højre hånd Doug Stamper (Michael Kelly), indtil hans pludselige og målrettet opstigning i Det Hvide Hus.

LÆS OGSÅ   Netflix frigiver nyt 2-minutters klip fra 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvorvidt Elizabeth Norment og Nancy Kaufberger vil medvirke i denne kommende tredje sæson af House of Cards vides ikke, men det er meget sandsynligt, da den nye sæson forventes at få premiere i starten af 2015 og optagelserne dermed burde være afsluttet.Skriv kommentar