Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘House of Cards’ slutter efter sæson 6

‘House of Cards’ slutter efter sæson 6

31/10/2017 | Flixfilm

Netflix kunne forleden offentliggøre, at de har trukket stikket på én af streamingtjenestens mest populære serier ‘House of Cards’. Den næste og sjette sæson bliver således det sidste vi kommer til at se til den kyniske Frank Underwood.

Det skriver flere amerikanske medier.

Hvorvidt beslutningen er en direkte konsekvens af af hovedrolleindehaverens – Kevin Spacey – eskapader er usikkert, men flere medier rapportere, at beslutningen om at lukke serien har været taget for langt tid siden.

Forleden kom det frem at den 58-årige filmstjerne Kevin Spacey, er blevet beskyldt for at have gjort seksuelle tilnærmelser over for den 14-årige Anthony Rapp i 1986.

Kevin Spacey husker ikke selv episoden, men har undskyldt og er samtidig sprunget ud som homoseksuel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har dog ikke fået efterdønningerne til at fortage sig og Netflix har således også udsendt et statment hvor de kalder beskyldningerne dybt foruroligende.

LÆS OGSÅ:   'Ronja Røverdatter' blev ikke den store succes

Trods beskyldningerne så har der længe været rygter om at serien var ved at runde af – i særdeleshed efter sæson 4 da seriens skaber, producer og manuskriptforfatter Beau Willimon valgte at forlade produktionen.

Det er endnu ikke blevet afsløret hvornår ‘House of Cards’ sæson 6 får premiere på streamingtjenesten, men det formodes, at blive i 2. kvartal af 2018 – ligesom det var tilfældet med den seneste sæson.

Se ‘House of Cards‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar