Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » House of Cards

House of Cards

02/11/2018 | Ingen kommentarer

Se House of Cards på Netflix

Indspilningsår: 2013–2018
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Robin Wright, Michael Kelly, Kevin Spacey, Justin Doescher
Spilletid: 51 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.8

Resumé: Frank Underwood, et hensynsløst kongresmedlem, vil have alt, og intet kan stoppe ham i dette durkdrevne politiske drama om magt, sex, kærlighed og grådighed.


Se House of Cards på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


House of Cards (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om House of Cards (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til House of Cards herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til House of Cards er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at House of Cards (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar