Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » House of Cards

House of Cards

02/11/2018 | Flixfilm

House of Cards på Netflix

Produktionsår: 2013–2018
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kevin Spacey, Michel Gill, Robin Wright
Spilletid: 51 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Handling: Frank Underwood, et hensynsløst kongresmedlem, vil have alt, og intet kan stoppe ham i dette durkdrevne politiske drama om magt, sex, kærlighed og grådighed.Se House of Cards på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

House of Cards (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til House of Cards på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om House of Cards (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at House of Cards (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame House of Cards, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til House of Cards er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar