Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » House of Flying Daggers

House of Flying Daggers

04/11/2017 | Flixfilm

Se House of Flying Daggers på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Drama, Romance
Instruktør: Yimou Zhang
Skuespillere: Takeshi Kaneshiro, Andy Lau, Ziyi Zhang, Dandan Song
Spilletid: 119 min
Land: China, Hong Kong
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Jin og Leo får kontakt med danserinden Mei, som mistænkes for at stå i ledtog med House of Flying Daggers, der stjæler fra de rige og giver til de fattige.


Se House of Flying Daggers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHouse of Flying Daggers havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om House of Flying Daggers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til House of Flying Daggers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til House of Flying Daggers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at House of Flying Daggers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar