Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » House of Lies

House of Lies

01/01/2015 | Flixfilm

Se House of Lies på Netflix

Indspilningsår: 2012–2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Don Cheadle, Kristen Bell, Ben Schwartz, Josh Lawson
Spilletid: 28 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Managementkonsulenternes hensynsløse krumspring i to stridende firmaer er baseret på Martin Kihns bidende biografi om hans egen tid som topkonsulent.


Se House of Lies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


House of Lies havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om House of Lies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til House of Lies herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til House of Lies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at House of Lies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar