Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » House of Lies

House of Lies

01/01/2015 | Flixfilm

House of Lies på Netflix

Produktionsår: 2012–2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Don Cheadle, Kristen Bell, Ben Schwartz
Spilletid: 28 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Managementkonsulenternes hensynsløse krumspring i to stridende firmaer er baseret på Martin Kihns bidende biografi om hans egen tid som topkonsulent.

House of Lies havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til House of Lies på YouTube.Se House of Lies på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om House of Lies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at House of Lies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame House of Lies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til House of Lies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar