Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » House of Secrets: The Burari Deaths

House of Secrets: The Burari Deaths

08/10/2021 | Flixfilm

Se House of Secrets: The Burari Deaths på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Manoj Kumar, Naresh Bhatia, Barkha Dutt
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Selvmord, mord – eller noget helt andet? Denne dokumentarserie ser nærmere på uhyggelige sandheder og teorier om 11 familiemedlemmers dødsfald i en familie i Delhi.

House of Secrets: The Burari Deaths (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til House of Secrets: The Burari Deaths på YouTube.Se House of Secrets: The Burari Deaths på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om House of Secrets: The Burari Deaths (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at House of Secrets: The Burari Deaths (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame House of Secrets: The Burari Deaths, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til House of Secrets: The Burari Deaths er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar