Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » House of Secrets: The Burari Deaths

House of Secrets: The Burari Deaths

08/10/2021 | Flixfilm

House of Secrets: The Burari Deaths på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Manoj Kumar, Naresh Bhatia, Vishal Anand
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Selvmord, mord – eller noget helt andet? Denne dokumentarserie ser nærmere på uhyggelige sandheder og teorier om 11 familiemedlemmers dødsfald i en familie i Delhi.

House of Secrets: The Burari Deaths (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til House of Secrets: The Burari Deaths på YouTube.Se House of Secrets: The Burari Deaths på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om House of Secrets: The Burari Deaths (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at House of Secrets: The Burari Deaths (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame House of Secrets: The Burari Deaths, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til House of Secrets: The Burari Deaths er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar