Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » House of Wax

House of Wax

01/08/2017 | Flixfilm

Se House of Wax på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Jaume Collet-Serra
Skuespillere: Elisha Cuthbert, Chad Michael Murray, Brian Van Holt, Paris Hilton
Spilletid: 113 min
Land: Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: En gruppe venner, der er vej til en skolefodboldkamp, bliver ofre for to blodtørstige brødre i en forladt lille by.


Se House of Wax på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHouse of Wax havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om House of Wax ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til House of Wax herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til House of Wax er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at House of Wax stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar