Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » House of Z

House of Z

07/01/2018 | Flixfilm

Se House of Z på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Sandy Chronopoulos
Skuespillere: Christina Binkley, Naomi Campbell, Sean 'Diddy' Combs, Paz de la Huerta
Spilletid: 90 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Arkivmateriale og eksklusive interviews skildrer modedesigneren Zac Posens karriere fra storhed til fald og hans efterfølgende comeback.


Se House of Z på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHouse of Z havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om House of Z ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til House of Z herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til House of Z er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at House of Z stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar