Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Hovedrolle til ‘The Witcher’-spin-off fundet

Hovedrolle til ‘The Witcher’-spin-off fundet

26/01/2021 | Flixfilm

The Witcher Blood Origin netflixDen episke fantasy-serie ‘The Witcher’ om den ensomme monsterjæger Geralt, er blevet en enorm succes for Netflix.

En sæson 2 er på trapperne og i sommeren 2020 kunne streamingtjenesten annoncere, at flere spin-off-serier var på vej.

Nu er Netflix imidlertid klar til at løfte lidt af sløret på den ene af kommende ‘The Witcher’-spin-off-serier.

Der er tale om mini-serien ‘The Witcher: Blood Origin’, som gennem seks episoder vil fortælle historien 1200 år før handlingsforløbet i hovedserien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den engelske skuespiller Jodie Turner-Smith (‘Queen & Slim’, ‘Nightflyers’) er blevet hyret til at spille hovedrollen som Éile, der er en elitekriger og fast besluttet på at beskytte dronningen.

‘The Witcher: Blood Origin’ dykker endvidere ned i oprindelseshistorien på den allerførste “witcher” i en verden hvor monstre, mennesker og elve er blevet smeltet sammen.

Det er samtidig blevet offentliggjort, at Declan de Barra, som tidligere har været involveret i produktionen af ‘Iron Fist’, er blevet tilknyttet som showrunner på den kommende serie.

LÆS OGSÅ   Se teaser til Spotify-serien 'The Playlist'

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘The Witcher: Blood Origin’ forventes at får premiere.

Den anden ‘The Witcher’-spin-off, som er i støbeskeen er animationsfilmen ‘The Witcher: Nightmare of the Wolf’, der vil udforske universet og byde på en ny fjende mod The Continent, samt fokusere på Geralts mentor Witcher Vesemir.

Optagelserne til sæson 2 af hovedserien ‘The Witcher’ med Henry Cavill er naturligvis allerede i fuld gang, men produktionen er blevet stoppet flere gange grundet corona-situationen.

Forventningen er at den nye sæson lander på streamingtjenesten senere i 2021.

Se ‘The Witcher‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar