Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Hovedrolle til ‘The Witcher’-spin-off fundet

Hovedrolle til ‘The Witcher’-spin-off fundet

26/01/2021 | Flixfilm

The Witcher Blood Origin netflixDen episke fantasy-serie ‘The Witcher’ om den ensomme monsterjæger Geralt, er blevet en enorm succes for Netflix.

En sæson 2 er på trapperne og i sommeren 2020 kunne streamingtjenesten annoncere, at flere spin-off-serier var på vej.

Nu er Netflix imidlertid klar til at løfte lidt af sløret på den ene af kommende ‘The Witcher’-spin-off-serier.

Der er tale om mini-serien ‘The Witcher: Blood Origin’, som gennem seks episoder vil fortælle historien 1200 år før handlingsforløbet i hovedserien.

Den engelske skuespiller Jodie Turner-Smith (‘Queen & Slim’, ‘Nightflyers’) er blevet hyret til at spille hovedrollen som Éile, der er en elitekriger og fast besluttet på at beskytte dronningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Witcher: Blood Origin’ dykker endvidere ned i oprindelseshistorien på den allerførste “witcher” i en verden hvor monstre, mennesker og elve er blevet smeltet sammen.

Det er samtidig blevet offentliggjort, at Declan de Barra, som tidligere har været involveret i produktionen af ‘Iron Fist’, er blevet tilknyttet som showrunner på den kommende serie.

LÆS OGSÅ:   Netflix udfaser det billigste abonnement

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘The Witcher: Blood Origin’ forventes at får premiere.

Den anden ‘The Witcher’-spin-off, som er i støbeskeen er animationsfilmen ‘The Witcher: Nightmare of the Wolf’, der vil udforske universet og byde på en ny fjende mod The Continent, samt fokusere på Geralts mentor Witcher Vesemir.

Artiklen fortsætter under annoncen

Optagelserne til sæson 2 af hovedserien ‘The Witcher’ med Henry Cavill er naturligvis allerede i fuld gang, men produktionen er blevet stoppet flere gange grundet corona-situationen.

Forventningen er at den nye sæson lander på streamingtjenesten senere i 2021.

Se ‘The Witcher‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar