Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How Do You Know

How Do You Know

21/06/2017 | Flixfilm

Se How Do You Know på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: James L. Brooks
Skuespillere: Reese Witherspoon, Paul Rudd, Owen Wilson, Jack Nicholson
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Efter at være blevet taget af landsholdet befinder den softballspilleren Lisa, der netop er blevet single, sig i et trekantsdrama.

How Do You Know havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se How Do You Know på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om How Do You Know ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How Do You Know stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame How Do You Know, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til How Do You Know er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar